• Nauja
Įv. mėtos viename vazone - Mentha mix
search
  • Įv. mėtos viename vazone - Mentha mix

Įv. mėtos viename vazone - Mentha mix

2,88 €
sezoninė prekė, teiraukitės dėl galimumo
  • užauginta lauko sąlygomis
  • turtingo aromato
  • galima iškart vartoti
  • galima toliau auginti
Konteineris: 12Ø
Kiekis
šiuo metu neturime - išankstinis užsakymas

 

Prekių pristatymas

Rinkinį sudaro kelių rūšių mėtos kitos kvapnios žolelės, kurios naudojamos patiekalams, arbatoms ar vaistinei žaliavai ruošti.

9 cm skermens vazonėliuose pardadami vienerių metų augalai, 11-13 cm - dviejų metų, 14 cm ir didesniuose - trijų metų, o ant kotelio - 4-5 metų augalai. Vaistinės ir aromatinės savybės tuo stipresnės, kuo vyresnis yra augalas.
Pastaba: įsigyjant 9 cm dydžio augalus, siekdami didesnės augalų įvairovės pakuotėje, asorti gali būti papildyta pavieniais sezoninių žalumų augalais, pvz. petražolių, bazilikų ir kt. krūmeliais. Užsakius didesnį kiekį nei minimali pakuotė (padėkliukas), esant galimybei, papildysime jūsų rinkinį įdomesniais kvapniais ir vaistiniais augalais, taip pat egzotiniais.

Auginimas: saulėta vieta, gera oro apytaka ir palaistymai kai apdžiųsta dirvos paviršius. Kai nėra šalnų, rekomenduojame auginti lauke. Jei norite, kad augalas augtų ir vystytusi, iškart persodinkite į 2 - 2.5 karto didesnio tūrio (ar 4-7 cm didesnio skersmens) vazoną. Dirvožemis universalus, arba praidesnis, galima maišyti kaktusų ir sukulentų substratą su universaliuoju.

Jei jus domintų didesni augalų kiekiai, ar komplektai vienos rūšies augalų (ne "miksai"), atsiųskite mums užklausimą, o mes pasiūysime jums su gyvomis foto ir greitu pristatymu.

4GTJMENMIXv_6

Charakteristikos

Sodo tipas
vazonas ar terasa
viduržemio jūros klimato
Sodinimo vieta
šiltnamis, oranžerija
Dekoratyvus
visais metų laikais
Kita
tinka skynimui
vaistinis augalas

Jums taip pat gali patikti